Wolf i USA

W

Reisen til Tyrkia er nå over. Den kan du finne alt om i menylinjen under ”Onkel Arne”. Til neste uke vil Wolf dukke opp i USA. Der kan du igjen følge Onkel Arne med familie og venner i en historie som virkelig ”tar av”. Vi skal til Florida og oppleve alt fra kunstutstilling til en meget begivenhetsrik tur på havet. I tillegg legges det ut enkeltbegivenheter og Ludvig Solvang forsetter sin fortelling.

Wolfsverden.com er fortsatt under utvikling og vi er dessverre ikke helt ferdig med plattformen enda. Ting tar tid når det meste av arbeidet i Wolfsverden.com består av frivillige hjelpere og ”dugnadsarbeid”, men bevares så morsomt vi har det! Håper du som leser hygger deg i denne forunderlige verden som jeg beskriver. Del gjerne historien du leser på sosiale medier. Så får også andre ta del i galskapen. Fortsatt god sommer.

Marco Chr. Wolf