Wolf søker markedskonsulenter

Wolfsverden.com søker etter to dyktige markedskonsulenter. I første omgang for salg med provisjon, men fast ansettelse kan bli aktuelt. Vi ser etter folk som er dyktig i kommunikasjon med næringslivet i hele Norge.

Wolfsverden.com er om mulig landets merkeligste nettsted. Nettstedet hadde allerede for flere år siden ”kultstatus”. Wolfsverden har i løpet av det siste halve året fått en ny nettplattform og fremstår i dag som et spennende underholdningskonsept. Wolfsverden er unikt i Norge med sin form og innhold. Marco Chr. Wolf og hans stab har i løpet av året rekonstruert nettsamfunnet og flere tusen lesere har allerede funnet veien tilbake til ”galskapen”.

Wolfsverden. com ønsker kontakt med folk som ønsker en jobb på fritiden eller som en del av eksisterende portefølje. Send noen ord til oss på wolfsverden@gmail.com så tar vi kontakt med deg. Er du fra Nordland eller Østfold er det en fordel, siden avdelinger i Wolfsverden allerede er etablert der, men det er ingen betingelse. Du fikser dette fra der du bor. Ikke sant?

Marco Chr. Wolf