Når Marco Chr. Wolf igjen kan presentere Wolfsverden er det et savnet nettsted som er tilbake. Wolfsverden.com er egentlig ikke et nettsamfunn eller en blogg. Det er noe som ikke eksister i Norge og har dermed ikke fått noe navn. Vi velger derimot å gi nettstedet et navn når vi kaller Wolfsverden en Cybo. Et ord som er sammensatt av cyber og bok eller book. Wolfsverden er et nettsted med lange tekstflater og beskriver ulike hendelser i familien Wolf. Hendelser vi kan kjenne oss igjen i, samt personer det er umulig og ikke bli glad i.

Wolfsverden ble etablert i 2015 og fikk fort en kultstatus i Norge. Ingen hadde tidligere sett et nettsted med historier fortalt på en slik måte før. Marco Chr. Wolf sin familie og venner holder et høyt tempo i det å skape nærmest grenseløs galskap og nå er galskapen tilbake igjen. En vesentlig årsak til at Wolfsverden.com ble satt ”på vent” var ulike hendelser. Marco Chr. Wolf var opptatt i utlandet og kostnadene til å drifte et nettsted som Wolfsverden.com ble i største laget.

-Alt arbeidet som legges ned er i utgangspunktet drevet av frivillighet og en Cybo som Wolfsverden.com skal være gratis for alle som ønsker å lese nettstedets innhold. Nå er vi tilbake igjen med nye historier og tidligere historier i en helt ny innpakning. Nytt er det at vi har med oss Ludvig Solvang som har sin egen historie å fortelle i Wolfsverden.com. Selv om denne er på engelsk tror vi mange vil glede seg, sier Torbjørn Elvenes som fortsatt er ansvarlig for selve nettstedet.

-Vi trenger å le litt eller ha det trivelig. Vi trenger et sted der vi kan koble ut og la oss underholde. Det er nettopp dette Marco Chr. Wolf gir oss gjennom Wolfsverden.com. Et fristed der vi i mange av historiene kan kjenne oss igjen, sier Elvenes i en sluttkommentar.